Έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή παροχή καινοτόμων επιχειρηματικών προτάσεων και με εφόδιο την πολυετή παρουσία μας στο χώρο εκτύπωσης t-shirt και λοιπών διαφημιστικών προϊόντων,  πήραμε την απόφαση και κατασκευάσαμε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Stabatos Pop-Up Van!

    Ένα καινοτόμο project που απευθύνεται σε όσους θέλουν να συμπληρώσουν την εκδήλωση τους με κάτι εντυπωσιακό και πρωτότυπο. Είτε μιλάμε για το γάμο σας και τη βάπτιση του παιδιού σας είτε για οποιοδήποτε εταιρικό ή δημόσιο event, είναι βέβαιο πως το Stabatos Pop-Up Van θα προκαλέσει ευχάριστα τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

Ένα retro βαν εξοπλισμένο

με σύγχρονα μηχανήματα που καλύπτει μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών, σε οποιοδήποτε σημείο ζητηθεί!

Ανακαλύψτε σήμερα το Stabatos Pop-Up Van και μάθετε

για τις μοναδικές παροχές μας!

Με το Stabatos Pop-Up Van θα έχετε:

    Παρουσία στον χώρο σας για τουλάχιστον 2 ώρες, κατά τις οποίες σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε και εμείς να εφαρμόσουμε, 5 διαφορετικά σχέδια σε: t-shirts, καπέλα, mousepads, puzzles, τσάντες,  κονκάρδες, μπρελόκ ή κούπες.

    5’ βίντεο σε οθόνη 65’’ δικής μας παραγωγής, σχετικό με την εκδήλωση, που θα προβάλλεται επαναλαμβανόμενα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής, καθώς και μουσικό πρόγραμμα.

    Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα  (με μικρές αλλαγές)  μετατροπής του βαν σε: DJ booth, clown party, κουκλοθέατρο, περίπτερο προώθησης, karaoke,  θέατρο σκιών,  TV cinema κ.α.

Events

Ενοικίαση Van

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το pop-up van σε οποιαδήποτε εκδήλωση σας. Η τιμολόγηση διαμορφώνεται ως εξής:

Παραγγελίες

Κατάστημα

τηλ. 210 49 36 700
info@stabatos.gr

Ανδρούτσου 166

Πειραιάς, 18535

Ωράριο

Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο

10.00 - 16.00

Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή

10.00 - 21.00

© 2020

Logo.png
0